:: harini aku sangat2 stress. stat semalam aku da sakit ati . pe la masalah kOrg sume niyh. aku xpaham sial . pas satu,satu agy hal datang. nak tulis pOwn aku xde mOod. aku baek nan Owg pOwn salah. aku nak kawan nan Owg,kata aku niyh bebas sgt. aku kua bukan kua bdua ke pe. aku kua ramai2 bai. susah tOl kalO dapat Owg yg jeles xtntu pasal niyh. mamat tuyh pOwn xngaku kO tuyh gf dia r,xkan xpaham2 bahasa. aku bukan kacO laki Owg pOwn. aku xheran la. tOlong la,sebab aku tag pic mamat tuyh,kt aku de fair nan dy. kalO btOl aku de pape nan dy,da kecOhla. budOnya pOmpuan. da terang2 aku bsayang2 nan laki aku. xkan xpaham2 bahasa lagi. tOlong r trime kenyataan,Owg tuyh da xnk kO. kO jgn nak pasan lebey lak. sudah2 la tuyh nk buruk2kan Owg. tulis ntah pape pasal aku,tp xbrani nak publish kt Owg. huh ! naseb baek kO tuyh budak lagi. aku niyh pyer r nk baek nan kO. nak kawan leklOk nan kO. cmni ke kO layan aku?!! kalO aku tau kO wat taik nan aku,aku xlayan kO r. aku xde dgr prObs kO r. aku niyh ye2 nk baek kan kO nan mamat tuyh. da mamat tuyh xnk kO,aku nak wt cmne. aku mmg tau sume psl kO la,mls je nk cite kt kO. aku xsuke masuk campur hal Owg. pas2 suke2 tduh2 aku. igt aku niyh pe? da terang2 aku niyh kua ramai2. kalO ber2 tuyh,bOle r kO sOund aku. nak kata buta,bOle lak tgk pic aku sume. skang aku puas,sbb aku da blOck kO. pasni aku pOwn da mls nk layan mamat tuyh. dy pOwn bOle tahan gak. dan2 je,kata nk sOund dak tuyh. xde pape effect pOwn. aku kne blk de r. aku cite nan "Lil FrOggie" dia nk sOund minah tuyh. aku mne la de num dak tuyh. knl pOwn x. last2,dy suh aku jgn layan dak tuyh. aku mmg xlayan. tp dy yg wat hal. sape xgeram. pagi2 tgk da bg Owg sakit aty nan ayat dy. kO mmg dasar pOmpuan xtau malu. kalO jmpe kO kt tepi jalan,aku langgar kO. tuyh pOwn kalO aku de kete r n igt muka kO yg cam haram tuyh. hahaha. nk tgk jaat aku sgt an. pas2 tambah agy 1 prObs lak. ttbe lak de Owg niyh nak angin2 nan aku. kata aku niyh da bebas. kawan nan jantan mana2 la. aku kawan pOwn xramai. kalO de pOwn jmpe jarang2. dOwg ajk lepak pOwn aku pkir 100x nk g ke x. nak g tuyh pOwn aku ty "Lil FrOggie" bOle kua ke x. nk jmpe "Lil FrOggie" pOwn ssh,nk kua nan Owg laen. mmg xla. aku ase cam Owg niyh sume xnk tgk aku hepy. ye r,aku de prObs,mne de aku tnjuk kt dOwg. kekdg je. tuyh dOwg xpuas ati tgk aku cmni. ntahla . xpaham aku. n ssh nk paham. bru nk kawan nan Owg,da jd cmni.

moOd : stress/sakit ati/ tensiOn/ serabut/ blank && macam2 lagi.

2 comments:

ayisy said...

hahhaha,YG NI EKK

Dylla Ibrahim said...

bongok. penat aku ajar. susah la. nk wat cmni. owg xnmpk. hurmm,kne ilangkan la.