baby adriana
 
kat Mc'D Sunway. sampai2 je,terus makan eskrim. tunggu Zayd (bOyfie yana). bby xreti duk diam. makan eskrim,sampai cOmot2. terus bg dy maen playgrOund kt sana. sOnok giler dy maen kat sane. pe dak2 kat situ wat,dy pOwn tiru sama. cOmel je. geram tgk dy. penat kalO bawak dy jejalan. nak kne ikut dy je. nasib baek de dak2 leyh jaga dia. thanks tO dany,anys,yana,azmeer && zayd ϡ
 



mama sayang kamoo

de Owg kata muka aku niyh tensiOn sbb jaga bby. xde r tensiOn sgt. biasa la,bby an. kne r tahan nan kerenah ank. tensiOn2 pOwn aku sayang dy jugak. tym  niyh xde r tensiOn sgt,cume cam xbesh je r sebab "Lil FrOggie" aku xde. dy pOwn xbalik sini agy. rindu. hukhuk !. tp kua nan dOwg pOwn,aku hepy jugak xde r pkir2 sgt. tym niyh aku sibuk layan bby makan eskrim. abis comOt muka dy. tuyh muka cmtu. huahua.
















yana && anys
 
 ➸ dOwg niyh kt dalam kete pOwn sempat gak snap pic. tp aku yg amik r an. seperti biasa. huahua. bajet cam "upin ipin" . sume Owg kt dOwg niyh twins. mana x nya,adik agy tinggi dr kakak. pas2 style sume lebey kurg © r. sume nak sama2. tp asik la bgadO je. xpe la,gadO syg ^.^ aku sayang giler nan dOwg niyh. mmg rapat nan dOwg dr kecik. mana g sume 2gether. niyh aku kua pOwn, dOwg ajak. bOyfie dOwg pOwn Okay gak masuk pale gak. tuyh yg aku Okay. "Lil FrOggie" nan dOwg pOwn Okay gak. bru r syOk kalO lepak sesama. hihi ᵔ.ᵔ thanks kOwg sebab jaga anak saya tym kat sana. agy2 bOyfie kOwg yg asik kne dOkong bby je. <('o'<)  
 
 



tOilet yg sangat cantik !!

 Δ g tOilet sempat jugak snap. biasa r masing2 antOo camera. pantang de cermin besar,pas2 de camera,mesty amik pnyer. agy besh kalO de tmpt cantik. mmg amik r bebyk. de byk pic cmni,tp malas nk uplOad. kang kate Over lak. tp pe aku kesah,blOg aku,sukati akula an ?! hahaha. kt sini xbanyak cite sgt,sebab kat tOilet an. kalO g mana2 shOpping cOmplex, msty de pic kt tOilet. haha. bukan ktOwg je yg giler tOilet, Owg laen pOwn sama gak. sO,tOlong jgn nafikan ek ? huahuahua.<(^,^)>




Dany
 
 hah ! niyh pasal dany. dy niyh aku baru je knl dy. tp mcm da lama je knl,mana xnya, lebey kurg nan aku je, masuk air.de je bnda nk story. klaka gak kekdg. kdg2 je r. haha. aku nk g sni,dy pOwn nak fOllow gak. sO,gerak sama2 la. tp balik xr,sebab dy sibuk de game futsal nan dak2 sume. sO,aku balik nan dak2 naek tren. thanks gak kt dy,sebab jaga bby aku,tOlong bawak g sunway. park kete pOwn bOle tahan jaOh. nan panasnya. nk sgt park kat lua,bak datang xmO jauh la an. haha. xpe, xkesah janji sampai gak an? tp an,aku de letak pic niyh kt fesbOk aku,de lak minah mne ttbe jeles nan aku kua nan dy. aduyai. "Lil FrOggie" aku pOwn jeles gak. tp aku kua,btau dy. aku pOwn bukan wat pape nan dy niyh. jejalan je. pape r. btw,thanks agy skali sebab kO jaga bby aku yg sangat lasak tym tuyh n blanje aku makan kfc. haha ヅ

No comments: