:: lamanya xupdate blOg aku niyh. biasa r, busy je. mana de masa nak update. hOho. aku kan selalu update kt Office. sO,bile aku xOn9 xde aku nk update. hee. semalam aku g interview kt kL nan angah, Eyda n Nia(act,Nia jz temankan ktOwg je). angah lepas. sume interview dia dapat. tggu dOwg call je. aku nan Eyda xdpt. sebab english aku terkOntang kanting. sementara tunggu angah tuyh, ktOwg jejalan kt kLcc. Nia nak cheque depOsit. pas2 ttbe Sya call ajak lepak. ktOwg g r S.Alam. igt aku nak balik r nan angah, tp angah lambat, aku gerak nan dOwg. last2 aku yg blk lambat. tggu kezen Eyda. kOl 7 lebey gak r aku sampai uma. tuyh pOwn aku suh Pamy anta balik. thx Pamy cOz anta akk balik. kalO x,mmg lmbt r balik. sOk aku nak kne g interview agy sekali. hOpe sgt2 aku dapat keje tuyh. malas r nak keje sini, bOs niyh menggelabah. byk makan babi, tuyh yg jadik cm gitu. tensiOn ! hah ! niyh nak stOry pasal hari sabtu lepas. afta balik dr Office, aku kua nan "Lil Froggie" kat klg je. dia nak lepak uma aku. xla, sebenarnya, aku nak bawak dia g hOsp. dia ttbe kne asthma. pas sOwg2 kena. tp sebab dia namO g, dia lepak je r uma aku. dia kt nak makan cake cOklat. sO,aku nan dia singgah at Mydin. beli pape yg patut. yg xde kne mgena pOwn aku beli jugak. haha. niyh aku nak cite r pasal aku wat cake cOklat tanpa bantuan mak aku. sebab mak g PangkOr pg tuyh. igt nak wat malam tuyh, tp batter keras. nak jadikan citer, aku mmg da byk kali wat cake tuyh, tp nak pkai Oven yg aku lembs ckit. x reti. kang salah wat, hangus cake aku. penat je r wat. da r nak wat tuk Owg terchinta. tp aku wat penuh dgn kasih sayang. bia lemak bekrim. baru r sedap and jadik. tp tym aku wat cake tuyh, de je Owg yg kacO. kejap2 dtg dapOr, nak tgk. tp b4 tuyh, aku call mak aku ty psl Oven je. ye r, 1st tym kOt. selalu mak de, dy da tlg pasangkan Oven. tggl masukkan je. wat cake niyh mmg senang je. tp, biler de Owg yg kacO aku, sume bnda jadik serabut. nasib baek r jadik. pas2 sedap lak tuyh. aku takOt kalO cake tuyh xjadik. ye r, nak wat tuk "Lil Froggie". beria2 sgt nak makan cake cOklat. siap tambah2 agy. hahaha ^.^
pas2 malam lak, ktOwg jejalan at JuscO Bukit Tinggi. saje je. buhsan. g nan "Lil Froggie",angah,yana, acap n paling penting, baby aku r. mana bOle tinggal. kang sape nak jaga dia kt uma. hee. xde r lama sangat kt sne. jejalan+makan je. pas2 anta "Lil Froggie" balik. sempat gak aku tapaukan cake tuk dia n kekawan dia. cake kt uma aku pOwn da abis. xsmpai seari. tuyh pOwn tgglkan tuk mak. sbb dia pOwn nak rasa gak. kang majOk mak aku niyh. hahaha. tp,aku wat mmg sedap kOt. haha. prasaan aku niyh.huhu. yg penting, aku da wat cake niyh tuk "Lil Froggie". bia dia cepat sihat. skang pOwn da Okay kOt. a'ah, aku lupe r nak ty. sal call je dia busy. tuyh yg lupe. tp, aku ase da Okay. sbb tym call, xdgr lak dia batOk2 o cam sesak nafas. aku pOwn de bg minyak nan ubat batOk kt dia. sO, kire Okay r tuyh. aku selalu dOakan dia sihat. ceria2 selalu. ahaks. (✿◠‿◠)

p/s : Love yOu sO much Lalink !!! muacks.♡ ♡ ♡

No comments: