Petrosains (KLCC)

Act,dah lama kite pegi petrosains ni. baru sekarang nak upload gambar. tp gambar2 banyak tk clear la. 1st time bawak Kakak pegi tempat2 macam ni. excited sangat dia. every month asik melayan movie je,this month bawak lak anak g tempat2 macam even do,dia kecik lagi,tataw la nanti dah besar still igt or tak.^.^

lagi sikit kakak nak sama tinggi dgn mama :D

peliknya! kepala ade 2 ler.. hehe

papa beria2 nak masukkan bebola dalam ni.

happynya nengok korang ^.^

wah,kakak boleh bawak mama jejalan naik kete ni.

'papa & kakak jgn tinggalkan mama. nak itut jugak' :(

beria2 angkat pasir.

dari tadi asik tk dapat angkat,papa tlg ler.

mama pun nak try jugak ler.. macam besh je :)

anak ntah mana2,sempat snap depan cermin.

bile lagi nak romantik macam gini kat sini. *muacks

'mama,cepat la amik gambar,kakak takut ni'

'mama,kakak takut dinasour..'

naik kerusi gempa bumi ni,kakak excited lebih. tanak turun

its time tuk bercucuk tanam. dapat bawak balik ank pokok. 


its time to watch 3D movie

menggedik dgn papa !!

No comments: